1:a badet!!

Har varit lite tunt med nya bilder den sista veckan, men det tuttas, bajsas, sovs mest hela tiden, och vägras sova på nätterna förstås......
Denna helgen har varit en lugn och skön helg, vi har varit ute och promenerat både lördag och söndag c:a 6,5 km varje dag, M tycker om detta - hon sover som en gris hela promenaden.
Molly har trots allt varit ganska snäll på nätterna även om hon är orolig och har svårt att komma till ro på kvällarna. Hon har nog somnat helt först vid 2 på natten, sovit till 4-5 och ätit för att sedan morgonslumra till 9-10 igen. Camilla och Fredrik försöker passa på att vila in i mellan när tid ges.



Idag söndag var det dags för Mollys första bad. Hon var precis nyvaken så hon kanske inte riktigt förstod vad det var som hände, men hon gallskrek inte iallafall......... Tror hon tyckte om det.

Detta var allt för denna gång, på återseende.........!

Kommentarer
Postat av: Lena

Härlig bild på Molly, kram mormor

2009-03-01 @ 20:54:45
Postat av: Carolina

Hon ser ju väldigt nöjd ut :) Kram

2009-03-01 @ 21:43:38
URL: http://carolina1979.blogg.se/
Postat av: Vickan

Grattis till lilltjejen! Hoppas ni har många badrum om ett par år med tre damer i hushållet :) Skall hälsa så gott från Anette, floristlärarinnan!

Lycka till! Kramar Vickan o Stefan

2009-03-02 @ 17:50:22
URL: http://www.nogg.se/stevick
Postat av: Anonym

Hej lilla Molly, du ser allt nöjd ut med ditt första bad. Nu har väl storasyrrorna kopmmit hem till dig och kan hjälpa till och underhålla dig. Det är allt väldigt vad fort det går från att vara ett litet hjälplöst knyte till en liten babies.Du växer så det knakar.

Puss och kram från farmor och farfar



2009-03-02 @ 19:08:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0