Länge sedan...

Nu var det ett tag sedan (igen) vi uppdaterade.. Molly har som många vet haft lite problem med sin mage..o detta har resulterat i många sömnlösa nätter för hennes föräldrar = när tid finns har vi prioriterat sömn, o inte bloggen! ;-) Nu börjar dock magen bli lite bättre! Vet inte om det kan bero på Semperdropparna vi köpt på apoteket..inehåller en massa goda bakterier som skall hjälpa den lilla magen..

Här kommer iaf några nytagna biler på vår prinsessa..som nu är stora damen...vid senaste bvc-besöket vägde sessan 4630g! På torsdag är det dags för bvc igen..undrar om hon passerat 5kg strecket? :-)



Så här kan det se ut när mamma o pappa tappat bort lilltjejens enda par vantar....men de små tossorna funkade bra så länge! Nu har mamma köpt nya vantar.. Den söta lilla leopardoverallen har Molly fått av mormor, morfar o sina mostrar.
Bilden togs när vi var på promenad vid Tjolöholm Söndagen den 15/3..första vårvädret..12grader ute.. Molly fick då vara med på sitt första cafébesök i storstugan vid Tjolöholms slott.



En trött liten Molly tar en tupplur i sin babysitter.. Det tog lite tid..men nu tar hon napp! Mamma Camilla är evigt tacksam för detta då lillans magvärk gjorde att hon trodde att hon var hungrig jämt..o därmed ville amma..jämt.. Nu försöker vi styra amningen till var 3:e timma..däremellan får nappen trösta när magen är dum..



Såhär snygg är lilla M i sin klänning som hon fått av Camillas moster Mona, hennes man Tomas, mammas kusin Helena o hennes sambo Fredrik. Molly tackar för den fina klänningen! :-) Fortfarande ser hon lätt solbränd ut..men gulsoten släpper sakta men säkert..



En glad liten tjej! :-) Klänningen o skorna har pappa Fredrik valt alldeles själv till vår sötnos!



Världens vackraste ögon! Så stora o nyfikna :-)

Det var allt för nu! Återkommer när tid finnes!

Stark i nacken!

Så här såg det ut i förmiddags när lilla Molly låg på en filt på golvet... Lilltjejen vill inte missa något så det gäller att se sig omkring.. Hon är redan väldigt stark o stabil i nacken..bara strax över månaden gammal..!


(Tittar på sin lilla apkompis ifrån babygymmet)


Molly ser lite förvånad ut när hennes mamma sliter fram kameran o fotar :-)


Så här fint såg det ut när pappa Fredrik dammsög i helgen.. Molly fick prova att vara i sin BabyBjörn för första gången..hon somnade direkt!! Sov sig igenom hela städningen!

Våran lilla tjej är inte riktigt lika liten längre! När mamma Camilla o Molly var på BVC i onsdags vägde lilla M så mkt som 3970g! 1kg har hon gått upp på 1 månad! Veckan innan vägde hon 3555g..så det är en stadig uppgång.... 2 blöjstorlekar har hon redan fått byta upp sig! Dygnet är fortfarande upp-å-ner...det sovs helt klart mer på dagarna än på nätterna..men men..det ger väl sig med tiden! :-)

1:a badet!!

Har varit lite tunt med nya bilder den sista veckan, men det tuttas, bajsas, sovs mest hela tiden, och vägras sova på nätterna förstås......
Denna helgen har varit en lugn och skön helg, vi har varit ute och promenerat både lördag och söndag c:a 6,5 km varje dag, M tycker om detta - hon sover som en gris hela promenaden.
Molly har trots allt varit ganska snäll på nätterna även om hon är orolig och har svårt att komma till ro på kvällarna. Hon har nog somnat helt först vid 2 på natten, sovit till 4-5 och ätit för att sedan morgonslumra till 9-10 igen. Camilla och Fredrik försöker passa på att vila in i mellan när tid ges.



Idag söndag var det dags för Mollys första bad. Hon var precis nyvaken så hon kanske inte riktigt förstod vad det var som hände, men hon gallskrek inte iallafall......... Tror hon tyckte om det.

Detta var allt för denna gång, på återseende.........!

RSS 2.0