Mera Molly.......



Våran lilla sötnos.......

Vi fick ett familjerum igår torsdag kl 15.00, så Fredrik, Camilla och Molly kunde sova tillsammans hela natten. Natten gick bra, trots att amningen inte hade kommit igång. Molly sov lite hos mamma, sedan i sin korgvagn och sist på morgonen jämte pappa.

Framåt eftermiddagen togs ett PKU-test som har skickats iväg samt att det även togs ett blodprov pga av att Molly var lite gul (har något jättefint medicinskt namn som jag inte kommer ihåg.....). Provsvaret var dock bra så hon slapp ligga under en sollampa i 24 timmar.... puh....

Amningen började äntligen fungera vid 16-tiden och Molly åt med god aptit. Sedan sov hon som en stock fram till kl 19, då det var dags för en ny tuttning. Denna gång fick hon suga på båda brösten, men det blev nog lite för mycket för hon lyckades åstadkomma sin första kräckla.....på hela sig + Camillas sjukhuslinne.

Tyvärr får man bara ha familjerummet i 24 timmar så kl 15 kom dom och rullade ut Fredriks säng igen. Som tur var fick Camilla stanna kvar i rummet, enkelrum nr 7 med TV......jätteskönt att sova utan en annan mamma med barn på rummet!

Fredrik åkte hem vid 22 men kommer vara på plats imorgon kl 8.00. Kl 8.30 skall Molly till barnläkaren som vill titta på henne. Lägger även in några andra bilder på underverket....!





Vink, vink!!!!

På återseende....!

Kommentarer
Postat av: Lena

Så underbart söt Molly är och oj vad vi alla

längtar tills vi får träffa lilla underverket.



Kram o Puss från

Mormor, morfar och mostrar.



2009-02-07 @ 00:05:11
Postat av: Carolina

Åh, vad söt hon är :)

2009-02-09 @ 12:37:21
URL: http://carolina1979.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0