Ingen mer solning....!



I natt var en väldigt jobbig natt för Camilla (och Molly). Strax efter att Fredrik åkte igår kväll bestämde sig Molly för att hon skulle börja "krångla" lite. Hon ville inte ligga kvar i kuvösen så barnmorskorna bar in henne till Camilla på rummet för tuttning. Det tuttades och bajsades precis hela natten, säkert 20 bajsningar. Barnmorskorna hade knappt sett nåt sånt litet knyte bajsa så mycket och ofta och kallade henne en riktig "bajjamaja". Vi kan väl säga att det var ingen utsövd Camilla som Fredrik träffade i morse kl 8.... stackare..... Men Camilla fick vilat lite under dagen när Molly sov.

Solningen avbröts på morgonen när Fredrik kom, efter att vi fick ätit frukost och Camilla skulle få vila . Fredrik vankade runt med Molly så att hon skulle somna och hon fick sova i tre timmar. Sen blev det ammning och efter det togs ett nytt blodprov för att se om bilirubinvärdet minskat. Efter två timmar kom svaret: 232 mikromol/l. YES, klart under gränsen så ingen mer solning behövs och inte heller något mer blodprov.

På dagarna ha Molly fått in bra rutiner, ammar och sen sover och vaknar själv efter 2-3 timmar, bajsar och sen amma igen. Hoppas bara att hon kan få in lite rutiner på nätterna också så att Camilla kan få vila lite i natt.

Molly äter bra och har snart kommit upp i födelsevikten igen...... vägde som minst 2770 g.


Kommentarer
Postat av: Lena

Godmorgon Molly! Vad härligt att du mår bra igen, vi längtar så mycket efter dig. Det är ljuvligt att se dig och din mamma krypa ihop och njuta.

Kram o puss mormor

2009-02-09 @ 08:55:05
Postat av: Emma

Och nu har även jag fått reda på att den här bloggen finns... Jag stämmer såklart in i grattiskören och kan inte annat än att hålla med mormor Lena och alla andra om lilla Molly är ursöt!

2009-02-09 @ 10:54:16
Postat av: Jossan och Max

Va skönt att slippa mer solning, Max låg ju också på gränsen men vi slapp sola. Hoppas att ni får komma hem snart. Stora kramar från oss.

2009-02-09 @ 12:15:43
URL: http://lillisensmamma.blogg.se/
Postat av: Carolina

Vad skönt att slippa mera sol! Hoppas ni mår bra och snart får komma hem! Kram

2009-02-09 @ 12:39:44
URL: http://carolina1979.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0