Ny bärsele!

Jippi! Har äntligen beställt en ny bärsele! :-) Vi har en jättefin ny ifrån Baby Björn..men trots att vi köpte modellen Active som skall gå att bära länge med så får både jag o Fredrik så ruggigt ont i ryggen av denna... Så nu är en Beco butterfly II bärsele beställd! :-) Ergonomisk och så bekväm att bära i! Camilla lånade en sådan bärsele av en i mammagruppen för att testa..och den var helt superduperbra! Molly verkar stormtrivas i den! Modellen jag beställt heter Grace och är ny för våren 2009..och så snygg dessutom! Längtar tills den kommer i nästa vecka! Skulle igentligen ha beställt via USA eller England..men jag kunnde inte hålla mig..vill ha den NU..så det fick bli en till ordinarie pris....harkel...1.730:-...ooops! ;-)

Så här fin är den!





Bilderna är kopierade ifrån http://www.becobabycarrier.com/

Kommentarer
Postat av: Emily och Elliott

Ja Bumbon är verkligen helt suverän! Vi har ju en vanlig stol också men den här är så himla smidig och lätt att ta med sig överallt. Och han sitter liksom fast runt benen nästan så det är inte så lätt för de små liven att ta sig ur heller! Egentligen får man väl inte sätta den på några höga höjder men jag satt ju precis brevid så jag antog att det skulle gå bra ändå=) Hoppas ni får en härlig helg hela familjen=) Kram

2009-04-25 @ 22:38:52
URL: http://decemberbebis.blogg.se/
Postat av: Jossan och Max

Nu ser vi fram emot live-bär-bilder!

2009-05-01 @ 08:37:11
URL: http://lillisensmamma.blogg.se/
Postat av: Cathie och Haley

Vi vill oxå ha!!! får allt ta å leta upp å köpa en vi med, hon gillar ju baby björnen men den e ju inte så skön för en själv.

2009-05-03 @ 22:34:59
URL: http://princesshaley.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0